Liity joukkoomme

Olemme aina halukkaita tapaamaan ammattilaisia, jotka jakavat arvomme ja intohimomme, riippumatta heidän taustastaan.

Keitä me olemme

Olemme digitaaliseen liiketoimintaan erikoistunut liikkeenjohdon konsulttitoimisto. Tavoitteemme on maksimoida asiakkaidemme liiketoiminnan arvo digitaalisten tuotteiden ja palveluiden kautta.

Työssämme kiinnostavinta on pysyä kehityksen mukana viimeisimpien trendien, liiketoimintamallien, teknologioiden ja innovaatioiden suhteen. Tämä tarkoittaa, ettemme koskaan lakkaa oppimasta ja etsimme jatkuvasti parhaita toimintatapoja luodaksemme arvoa sekä meidän asiakkaillemme, että heidän loppuasiakkailleen.

Tiimimme on tärkein voimavaramme ja avain jatkuvaan kehitykseemme. Vaikka suhtaudumme työhön sen vaatimalla vakavuudella ja tavoittelemme aina ensiluokkaista lopputuotosta, kukoistamme ympäristössä, johon kuuluu päivittäistä naurua ja yhteisiä hetkiä.

Tutustu tiimiimme
Tietoa palveluistamme

Miten me työskentelemme

Työskentelemme monialaisissa tiimeissä tiiviissä yhteistyössä Makers of Group -yhtiöiden kanssa

Tämä asetelma mahdollistaa keskittymisen ydinosaamiseemme, kuten kohderyhmien määrittelyyn, arvolupaukseen, strategiseen suunnitelmaan, liiketoiminta- ja hinnoittelumalleihin, business case-laskelmiin, kehityksen priorisointiin ja liiketoiminnan muotoiluun.
Kollegamme muotoilussa ja ohjelmistokehityksessä voivat taas keskittyä prototyyppien rakentamiseen, käyttäjävalidointiin ja tuoteominaisuuksien tekniseen kehittämiseen.

Välitämme ihmisistä ja tuloksista, emme muodollisuuksista

Olemme innostuneita merkityksellisestä työstä ja tuloksista, joita luomme asiakkaillemme. Arvostamme kuitenkin myös sitä, että elämässä on muitakin mielenkiintoisia elementtejä, joiden pitää olla tasapainossa. Meille on tärkeää, että kukin voi olla itsensä töissä ja viettää täysipainoista elämää myös toimiston ulkopuolella.

Haluamme työntekijöidemme muokkaavan meitä yrityksenä

Kannustamme kaikkia työntekijöitämme vaikuttamaan asiakastyön ohella siihen, miten kehitymme yrityksenä. Meillä jokainen voi odottaa saavansa vastuuta kehityksestä työtehtäviensä tason mukaan ja henkilökohtaisen kehittymisensä puitteissa.

Arvomme yhdistävät meitä

Uteliaisuus

Olemme avoimia ja kiinnostuneita jatkuvasti kehittämään ymmärrystämme maailmasta, riippumatta siitä onko kyse innovatiivisesta teknologiasta ja liiketoimintamalleista vai parhaiden toimintatapojen löytämisestä.

Yhteistyö

Olemme samassa veneessä, emmekä kilpaile toisiamme vastaan. Meillä on yhteiset tavoitteet, jotka mahdollistavat yhteisen menestyksen, kun tuemme toisiamme ja opimme toisiltamme.

Intohimo

Olemme aidosti innostuneita digitaalisesta liiketoiminnasta sekä digitaalisten tuotteiden kehittämisestä asiakkaillemme. Rakastamme uusien asioiden ja mahdollisuuksien tutkimista omillamme.

Liity joukkoomme
01

Katso avoimet työpaikat LinkedInissä

02

Ei avoimia paikkoja juuri nyt?

Olemme aina halukkaita tapaamaan ammattilaisia, jotka jakavat arvomme ja ovat yhtä innostuneita digitaalisesta liiketoiminnasta kuin me olemme.

Jos koet, että sopisit joukkoomme ole yhteydessä juuso@bellrock.fi.

Mitä me etsimme?

Ydinosaamistamme on strateginen suunnittelu ja digitaalisten palveluiden rakentaminen. Olemme kiinnostuneita vahvistamaan tätä osaamista sekä laajentamaan ajatteluamme uusien työntekijöiden myötä.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta konsultoinnista. Arvostamme enemmän työsi sisältöä, kuin työnimikettä. Esimerkiksi jos olet johtanut, projekteja, toiminut tuoteomistajana, tehnyt liiketoiminta-analyysiä tai työskennellyt digitransformaation parissa konsulttina tai sisäisesti, me voimme olla sopivia toisillemme.

Osa

Makers of

Ryhmää

Kuulumme yritysryhmään, joka tuo yhteen eri alojen huippuosaajia. Tarvittaessa voimme tuoda projektiin ammattilaisia designin, teknologian sekä digitaalisen markkinoinnin parista. Työskentelemme moniosaajatiimeissä virtuaalisessa ympäristössä.

makersof.group