Miten kiihdyttää 
kasvua nykyisistä asiakkaista?

Asiakaskanta on usein yrityksen arvokkain omaisuuserä ja mahdollisuus kasvun kiihdyttämiseen nopeasti ja tehokkaasti. Nykyasiakkaille myynti on tunnetusti jopa 80% edullisempaa kuin uusille.

Kasvata lisä- ja ristiinmyyntiä nykyisille asiakkaille

Olemassa olevien asiakkaiden tavoitteellinen hoito ja systemaattinen myynti heille tuottavat tulosta. Älä jätä tätä vain markkinoinnin ja asiakaspalvelun kontolle!

Varaa puhelu tänään »

Vähennä poistumaa ja downgradingia

Autamme tunnistamaan poistumisvaarassa olevat asiakkaat ja kehittämään asiakastyytyväisyyttä - yhdessä löydämme tehokkaimmat keinot vaihtuvuuden vähentämiseksi.

Varaa puhelu tänään »

Asiakaskannan analyysi auttaa löytämään parhaat asiakkaat

Asiakaskäyttäytymisen analyysi kertoo, missä asiakkaissa on teille eniten potentiaalia ja mitkä keinot heihin toimivat.

Varaa puhelu tänään »

Enemmän tuottoa samalla rahalla

Kohdistamalla myyntiä ja asiakashoitoa parhaimman potentiaalin asiakkaisiin saat enemmän viivan alle nykyisillä resursseilla.

Varaa puhelu tänään »

Kokeneet asiantuntijamme ovat auttaneet sekä pienempiä että suurimpia yrityksiä Suomessa ja maailmalla kasvattamaan liiketoimintaansa.

40+

Toimitettujen hankkeiden määrä

10+

Asiantuntijoidemme keskimääräiset kokemusvuodet

Kartoitetaan yhdessä, miten voit saavuttaa nopean kasvun nykyisillä resursseillasi.

Asiakasarvon kasvattaminen etenee tyypillisesti näin

1.
Asiakaskannan analyysi ja datapohjainen segmentointi

Asiakaskäyttäytymisen data-pohjainen analyysi auttaa tunnistamaan suurimman potentiaalin asiakkaat sekä millä myynti- ja muilla toimenpiteillä heihin voidaan vaikuttaa. 

2.
Nykyresurssien kohdentaminen tehokkaammin

Asiakaskäyttäytymisen analyysin perusteella pystytte kohdistamaan oikeat toimenpiteet oikeille asiakkaille ja näin saamaan nopeita voittoja. Saatte samoilla resursseilla enemmän myyntiä ja vähemmän vaihtuvuutta.

3.
Pidemmän tähtäimen toimintasuunnitelma asiakkuudenhoitoon

Luodaan asiakkaidenne tarpeita vastaavat selkeät hoitomallit, joilla asiakkuuksia kasvatetaan systemaattisesti. Jalkautetaan hoitomallit vaiheittain pilotoinnin kautta tuloksia tarkasti mitaten.

Haluatko kuulla, miten hinnoittelumme toimii? Kerromme mielellämme!

"Suosittelen Bell Rockia kaikille, jotka haluavat ammattimaisen ja järjestelmällisen lanseerausprosessin ohjelmistolleen tai SaaS-tuotteelleen"

Ville Kyytsönen, CEO, Solibri

Hei! Kasvatetaan yhdessä asiakaskantanne arvoa!

Puhelun aikana avaamme liiketoimintalähtöistä kehittämisen malliamme sekä kartoitamme tilanteesi, jotta voimme laatia teille suunnitelman eteenpäin.

Kiitos! Olemme pian yhteydessä teihin.
Hups! Jokin meni vikaan lomaketta lähetettäessä.

Osa

Makers of

Ryhmää

Kuulumme yritysryhmään, joka tuo yhteen eri alojen huippuosaajia. Tarvittaessa voimme tuoda projektiin ammattilaisia designin, teknologian sekä digitaalisen markkinoinnin parista. Työskentelemme moniosaajatiimeissä virtuaalisessa ympäristössä.

makersof.group